Olof Palmes Plats 1​

214 44 Malmö​

Tel: 040-350 350

Följ oss på facebook

Om Malmö Konferenscenter

På Malmö Konferenscenter blir mötet mellan människor, mat och dryck till en lyckad konferens. Vi erbjuder halv- och heldagskonferenser i moderna mötesrum för upp till 220 personer.


Centralt beläget vid Nobeltorget, hittar ni Malmö Konferenscenter.
I våra ljusa och rymliga konferenslokaler har vi möjlighet att erbjuda till såväl det lilla som det stora mötet. Vi skräddarsyr självfallet er konferens efter era önskemål, vår trevliga och erfarna personal tar hand om er på bästa vis.

Här på Malmö Konferenscenter har vi ett gediget konferenskunnande och lång erfarenhet av att organisera och ordna möten. Vi har en hög ambitionsnivå där vi lägger trygghet, kvalitet och service i främsta rummet. Vi tar personligen hand om er grupp under hela er vistelse och ordnar allt ni behöver för en lyckad konferens. Alla våra lokaler är utrustade med modern teknik, trådlöst internet (fiberoptik) och med en bra ventilation (klimatanläggning).

Letar ni efter en bra konferenslokal i centrala Malmö är Malmö Konferenscenter ett självklart val.

​​

På Malmö Konferenscenter erbjuder vi färdiga konferenspaket men vi kan även hjälpa till och skräddarsy just din mötesupplevelse.

Förfrågan om konferens gör via e-post eller på telefon.

Läs vår broschyr nedan:​

Malmö Konferenscenter

Olof Palmes Plats 1

214 44 Malmö

Tel: 040-350 350

Skicka E-post >>

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

På Malmö Konferenscenter är det alltid du som konferensgäst som står i fokus. Här möts du med personlig service och trevlig miljö.​​